bg  en

Намаление на налични мебели
Фирма „ЖерИМСКО“ е регистрирана като еднолично дружество с ограничена отговорност през 1991 година. Първоначално тя установява преки контакти с южнокорейски компании и е един от първите вносители на качествена корейска електроника, автомобилни гуми, полуготови храни и стоки за ширпотреба. Постепенно нейното участие в търговията на едро и дребно се разширява, както по обем, така и по географска насоченост. Извършва се внос и успешна реализация на стоки от Китай, Русия, Полша, Германия и Италия. Установяват се стабилни контакти и с водещи български производители на кристал, порцелан, хранителни прибори и стъкло. Изгражда се мрежа от магазини и складова база за търговия на дребно и фирмата достига значителен дял в съответните стокови сегменти.
„ЖерИМСКО“ развива търговията с мебели повече от 15 години. Извършва се внос предимно от водещи италиански фирми за матраци, постепенно бельо, комплексни спални и детски стаи.
Сега фирмата търгува с интериорни мебели. Стилът им е характерен за мебелите в Северна Италия („Венето“) през Ренесанса (16 – 18 век). Използват се както материали от синтетика, така и от дефицитни видове дървесина и текстил. Предлаганите мебели се отличават със своята красота, стил и оригиналност. Те спомагат да се разчупи сивотата и монотонността в обзавеждането, да се внесе полъха на ренесансовия дух и красота и да се осигурят кътчета на романтика и уют в съвременния дом.